ASB De Backer

Keukens

Voor uw nieuwe keuken kan u op ASB De Backer rekenen, zowel voor nieuwbouw, renovatie of wanneer enkel de keuken aan vervanging toe is.

We maken nauwkeurige opmetingen en overleggen met u wat uw wensen zijn. Waar wilt u het fornuis en de oven, de (ingebouwde) koelkast, de opbergkasten voor materiaal, de voorraadkasten,… Zo komen we tot een plan voor uw nieuwe keuken.

Wilt u graag een moderne, minimalistische stijl, of eerder een landelijk, rustiek uitzicht? U kiest de houtsoort en afwerking volgens de stijl die u verkiest en het budget dat u voor ogen had. Wij werken in massief hout en fineer, melamine en laminaat. U kan kiezen uit een zeer uitgebreide catalogus met hoogwaardige materialen en uiteenlopende stijlen.

Wij zorgen ook voor alle toestellen, aanrecht, gootsteen,… Volledig volgens uw wensen in de materialen en van de merken die u verkiest. Onze keukens zijn totaalprojecten van a tot z.

Wanneer er overeenkomst is over de offerte gaan wij aan het werk in ons atelier. Kort daarna komen wij uw keuken installeren. Tot op de millimeter correct gefabriceerd, vaardig ter plaatse gemonteerd, tevredenheid gegarandeerd.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x